Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Koulutukset > Luovan kirjoittamisen verkkokurssi
Luovan kirjoittamisen verkkokurssi

Pidätkö tarinoista? Haaveiletko kirjan kirjoittamisesta? Oletko valmis aloittamaan? Tämä on sinulle. Lämpimästi tervetuloa keväällä 2021 alkavalle luovan kirjoittamisen verkkokurssille!


Aika ja paikka Kurssi järjestetään kolmena arki-iltana etänä klo 17.00 - 20.15.
16.9.2021 Kirjoittamisen prosessi – raakatekstistä editointiin, palautteen merkitys ja keinot
28.9.2021 Luovan kirjoittamisen tärppejä ja työkaluja raakatekstin tuottamiseen
19.10.2021 Näin jalostat tekstiäsi  -  editoinnin keinoja

Kohderyhmä Luovasta kirjoittamisesta kiinnostuneet. Voit olla jonkin verran erilaisia tekstejä kirjoittanut tai juuri päättänyt aloittaa kirjailijan urasi. Hyvä päätös on aloittaa kirjoittaminen ammattilaisen ohjauksessa!

Sisältö Kurssilla kirjoitetaan ja opit myös antamaan ja saamaan palautetta kirjoitetuista teksteistä. Tällä kurssilla opit keinoja proosatekstin tuottamiseen ja luomasi tekstin paranteluun. Käymme läpi tärppejä ja työkaluja raakatekstin tuottamiseen ja opimme keinoja luodun tekstin editointiin ja jalostamiseen. Kurssin jälkeen ymmärrät luovan kirjoittamisen prosessin ja osaat sekä tuottaa omaa tekstiä että editoida sitä.

Kouluttaja Anne Lukkarila, AK-kustannus

Tämän kurssin jälkeen on saman kouluttajan kanssa suunnitteilla genre-pohjaisen kurssin järjestäminen. Kurssin aikana voit ehdottaa, mikä genre Sinua mahdollisesti kiinnostaisi: fantasia, dekkari, draama tai jokin muu?                                             

Toteutus verkossa
Koulutus toteutetaan Zoom-kokoushuoneessa. Tapaamiseen on suositeltavaa osallistua pc-koneella, sillä mobiililaitteilla ei useinkaan voi samanaikaisesti osallistua verkkotapaamiseen ja työskennellä muiden verkkotyökalujen avulla. Tarvitset myös kuulokkeet, mikrofonin ja mielellään myös nettikameran. Osallistujat saavat linkin ja ohjeet sähköpostilla noin viikkoa ennen koulutusta.                                        

Tiedustelut     koulutuspäällikkö Leena Salonen, leena.salonen(at)kesyli.net, p. 010 322 9461

Koulutuksen hinta 98 €

Ilmoittautuminen viimeistään 2.9.2021 osoitteessa www.kesyli.net

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei osallistu koulutukseen, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 02.09.2021
Hinta 98,00 €