Oppimisen iloa

ympäri vuoden

Pennusta Arjen Taitajaksi -kurssi koiranomistajille

Pennusta Arjen Taitajaksi -kurssi koiranomistajille

Koiranpentu on pörröinen sydämenvaltaaja. Se nauttii saadessaan touhuta ihmisen kanssa mutta on myös opportunisti tilanteen niin salliessa. Anna pennullesi mahdollisuus kasvaa arjen taitajaksi ja aloita sen ohjaus ammattilaisen kanssa!  Saat tällä viikonlopun intensiivikurssilla loistavaa opastusta, miten ohjaamalla pentu oppii arjen vaatimia taitoja ja kasvaa mutkattomaksi perheenjäseneksi.

Aika ja paikka  
LA- SU 29.-30.8.2020 Lappeenranta                                                                        

Kohderyhmä
Ensimmäisen koiran hankkineet, pennun omistajat, koirien käytöksen ohjaamisesta ja koirien elekielestä kiinnostuneet. Koiranpennun kanssa kurssille voidaan ottaa max 10 osallistujaa. (Luennolle osallistuvien määrää ei ole rajoitettu, ks. erillinen ilmoittautuminen pelkästään luennolle.)

Tavoite
Koiranpennun hyvän kehityksen alkuun saattaminen ja omistajan ohjaustaitojen kehittäminen.

Sisältö
Alkuluennolla käsitellään koiran elekielen tulkintaa sekä avataan, miten koira oppii ja millaiset menetelmät edistävät parhaiten oppimista. Luennon jälkeen on tunnin tauko, jonka aikana pentujen omistajat noutavat kurssille mukaan tulevat koirat ja siirrytään harjoitustiloihin. Harjoitukset ulkona jos on hyvä sää, mutta sateen sattuessa sisällä harjoitushallissa.

Aikataulu
La 29.8. luento klo 9.00–12.00
Valmistautumis- ja ruokatauko klo 12.00 – 13.00,
Käytännön harjoitukset pentujen kanssa klo 13.00–15.00. (yht. 6h)

Su 30.8. klo 9.00–12.00 käytännön harjoitukset jatkuvat pentujen kanssa (yht. 3h)

Kouluttaja 
Eläintenkouluttaja AT Nina Jäntti, Koirapalvelu Heartraiders

Tiedustelut 
koulutuspäällikkö Leena Salonen, leena.salonen@kesyli.net, p. 010 322 9461

Koulutuksen hinta 75 €

Ilmoittautuminen
 viimeistään 15.8.2020

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen päättyy 16.08.2020
Hinta 75,00 €